Friday, July 29, 2011

Feeling #Retis Jap.

salam jumaat. selamat pepagi semua. dah sarapan? pada yang belom tuh jangan lupa pegi sarapan ye. sarapan pagi bagus untuk kite semua memberi tenaga untuk terus segar di waktu pagi. haha. ape aku mengarut nih. hari tuh kemas baju baju dalam almari. ibu kate mane baju yang tanak tak muat tak pakai tak tak tak semua keluar kan, sebab ibu nak masuk kotak nak sedekah dekat orang yang tidak berkemampuan serta anak yatim pada bulan puasa nanti. so bile dah kemas kemas bagai tuh dapat la dalam 4 kotak. 1 kotak tuh ayah nak bagi dekat kawan nye. lagi 3 kotak nak sedekah. walaupon sayang tapi dari tak pakai baek bagi orang yang tade baju nak pakai kan kan. tapi bile aku dah susun semua baju dalam almari balek aku tengok ketinggian baju tuh sama jeeee. haish. tuh belom masok lagi baju baju kurung yang bergantung tuh. pergh ayah kate kalau buat jual bundle nih sehelai lima hinggit je baju baju aku tuh kompem laku #sampaihatinakjual. baju aku semuanye elok elok. ade tuh pakai sekali dua je pastu dah tak usik. duk je terperap dalam almari. tapi aku nih size s dengan m je. tuh la beli lagi baju banyak banyak. baju kurung tuh sampai tak cukup hanger dah nak gantung. haha. pastu terjumpa 1 baju dan seluar yang tak pernah langsung aku pakai. bulan tahun kurun abad ke berape punya pon aku tak taw la. tapi aku pakai muat cantek je. pasal badan aku kan memang cengini je dari dulu sampai sekarang. haha. percaye tak? sile la percaye. aku macam feeling feeling #retis jap, eh silap feeling wanita bekerjayeee gitu.
abaikan bilek yang cantek tuh.
tengoklah tengoklah tuh. nak posing pon aku tak reti tapi ade hati nak jadi #retis. oke sudah sudah, lame lame lagi bole jadi karangan pulak entri aku bile dah start merepek meraban. oke boyboiboi eh babai.

14 Comments:

Aweyn said... [Reply to comment]

untunglah ramping.. :( aweyn pkai bju kurg raya thun lepas pon da x brpe nk muat =.=

ieqa said... [Reply to comment]

Bagi Ieqa laa baju2 tu semua! :P

Cik Ezy said... [Reply to comment]

haaa.. ok la 2..
xmcm cik ezy ni..
makin lame makin gemok..
kehkehkeh

Ana Farhana said... [Reply to comment]

comel jer....:P

merahitujambu said... [Reply to comment]

wah...slim gitu

cik helena said... [Reply to comment]

kalau kurus cantik je pakai camtu.kalau kite T_T

Hans said... [Reply to comment]

hohho
boleh la jadi retis
ramping
den buat masa skrg xdapat jadi retis
semakin berisi
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

intanurulfateha said... [Reply to comment]

kasik lah kt kite baju yg santek3! kite da pakai size M skng T_T

yuyueyuliana said... [Reply to comment]

slimmmm nye sayang :) hihi . btw, lagu YOU tue, yuyue ulang empatpulohtujuh kali pon x puas lagi ! hehehe

enyheartsdiamond said... [Reply to comment]

nice lah bergaya mcm tu yunk! :D

Ema Razali said... [Reply to comment]

cantiklah baju tuuuu! nape tak pakai dlu? haha

bunga said... [Reply to comment]

hahahah...ok pe..slimmm..

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

Haha pakai camtu pergi kelas lawehh. Cun.

Liza Razak said... [Reply to comment]

ruginye tak pakai baju tuh..tapi prob awak awak sama mcm saya.saya senang je,kalau dah x boleh pakai, saya jual kat blogshop saya
http://pypylambstudio.blogspot.com
lepas tuh boleh beli bj baru..hehe

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.