Thursday, July 07, 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE


salam. ehehe. kalau bukan sebab giveaway nih kompem tak berupdate blog aku kan. kepemalasan tahap gaban. oke cik dil ade menganjurkan giveaway dan hadiahnye; 1 Banner Blog Flash 130x130 + 1 Doodle Free untuk 5 pemenang bertuah. pemenang akan dipilih menggunakan True Random Number Generator. tak yah susah susah nak kipas. hah. giveaway nih berlangsungpada 2/7/2011 sehingga 31/7/2011. syarat penyertaan pon simple je. nak taw korang bole la pergi kat blog cik dil oke.
so aku tag ;
gudluck semua yang join.

2 Comments:

cik Dil said... [Reply to comment]

hye cimi,,thanks join tau..good luckk^^

Cik Domo said... [Reply to comment]

ehem3, asfz awal2 lagi dah join..miahahaha XD

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.