✿✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] ✿✿

salam. zetty ade buat giveaway. dulu aku penah tempah felt dekat zetty. aku suka hasil tangan beliau. sekarang pon still tempah. aku saje nak nak dera beliau buat banyak banyak felt. haha. #gelakjahat zetty antara first blogger yang aku penah jumpa jugak. mase first jumpa tuh pon zetty ade bagi felt love. oit still simpan sampai sekarang tak kua plastik lagi. kalau korang nak felt buatan tangan zetty ape lagi jum la join giveaway beliau.

Hye korang. ZS telah decide bersama teddy bear teddy bear di kamar untuk membuat GIVEAWAY ZETTY SELAMAT! Wuuhuuu! Sangat la teruja hendaknya! (ouh sangatla gedix!)
 Syarat - syaratnye senang macam makan KFC. Cume perlu buat perkara di bawah neh :-

Nombor 1 -

Kena buat satu entry ringkas, padat, hebat, kacak, anggun bagai. Tak payah la nak berjela-jela macam kain langsuir. Korang nak copy - paste entry neh pom takpe. Ape ade hal. Tapi tajuk dia adalah :-

✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]

Nombor 2 -

Letakkan banner ni kat entry korang & sidebar korang.

 

Nombor 3 -

Nak tag atau tidak, terpulang pada korang, ZS takesa langsung okeh!

Tarikh tutup ?
Ouh mebi 2minggu dari sekarang, kalau rajen 3 minggu dari sekarang, kalau malas, sebulan dari sekarang!

Hadiahnya ?
1x keychain Cupcake
1x HP Strap Love
1x Big Love Felt (half a4) - max 5huruf

Amacam? Besh tak? Nama pom GA, haruslah sorang je yang terpilih, TETAPI, kalau mood ZS baek pada waktu tu & korang pandai bodek, ZS mungkin akan tambah hadiah lagik. Hikhik. Ape hadiahnye? Eh eh, ntah? 

hah? senang kan. sebab aku lurus bendul tahap cendol aku pon copy paste je macam zetty suroh. haha. ape tunggu lagi jum la support giveaway nih. menang atau kalah, bertuah atau tidak itu belakang kire. sekali sekala kite meriahkan giveaway kawan kawan blogger kite ape salahnye bole jugak mengeratkan silatulrahim tapi bukan anak pakcik rahim ye.

*kat giveaway punya entri pon sempat merepek. =.=" takpasal kene lempang patbelaskali dengan zetty.

6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck dear =)

Eyka said...

macm beshh!! nak join ahhh nanti..

tgu eyka karg surt cinta bagi cimi tauuu! lalalalalalalala~ haha:P

bunga said...

good luck cym..cayokk2...cayokk..

..hizamirahim.. said...

good luck!
:)

Zetty Selamat said...

Salam n Hye!
Gud Luck Yaw!!

Zetty Selamat said...

hye pemenang ! cepat emel, lambat tinggal! haahahah!!!