Hizami, Nak Header Satu!

salam. hah, nih lagi sorang blogger yang aku kenal mase gathering kat melake hari tuh. tade la kenal mane cume sempat hi hi bla bla bai bai amek gambar je. haha. beliau ade buat giveaway free header. nak taw lagi sile klik gambar bawah nih.

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab nak merase header yang orang laen buat selalu buat sendiri pakai taram je. sebab header saya biase biase je. sebab lagi saya dah join kan. sebab lagi kamu kan kacak. haha.'

tag ; cik atie
haha. gile tak reasonable langsung aku punya sebab nih. aiseh. hizami sile la bersabar ye. korang nak join tak? eleh meh le join walaupon tak reasonable punya ayat macam nak rasuah hizami siap puji lagi. okebai.

11 comments:

buaya said...

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

anamizu said...

wahhh ade eh GA ceni???
cik ana nk join gak lah..
header x smart T___T

Cik Ezy said...

nt dpt header yg kebaboom pnye..
hehekk

adrinaqamarina said...

hehe. kelakar part kacak tu. amek kesempatan~ ayop! kang sume org guna ayat sama :P

adrinaqamarina said...

eh baru perasan HYE NAMA SAYA KACAK :P

Aweyn said...

nak gakkkkkkkkk. header aweyn huduh -.-

✿ cik atie said...

cik atie tuh sape?? sape?? sape??

..hizamirahim.. said...

terima kasih sudi join!
ngee.
eh. pernah jumpa ek sebelum ni ?
:P

good luck ye.

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)
header comel :D

fadlisabri said...

gud luck!

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Mra Mastura said...

gudluck ye XD