Eh, Lupa Tajuk La.

salam. huh rase macam lame tak update blog. erk bape hari tuh kire lame la jugak kan kan. hari hari aku kat rumah memang membosankan. cop sangat triple membosankan. tambah tambah law tade orang kat rumah seperti weekday. aiseh. =.="
hari sabtu semalam aku pegi amek adek aku dekat sekolah, beliau ade camping untuk pengawas. sebab datang tercepat bile tanya pak guard pukul 4 baru dorang habes. so pegi la lot parking dekat tangling tuh. naseb tade kete, eh hari weekaand memang la tade kete kan. haha. so ajar la mak aku bawak kete. fuh~ bukan mak aku yang berpeluh peluh tapi aku yang berpeluh peluh. mane tak nye ade ke memula tuh kekonon la takut mane minyak mane brek mane nak masok gear bagai. sekali aku yang duk sebelah nih yang rase macam nak kene saket jantung. sesuka suki je tekan minyak kuat kuat. dah la kete gedabak besarnye. pastu suke gelak ketawe plak tuh bile dah tekan minyak kuat kuat. pastu nak behenti tak tawu macam mane. punya penat aku jerit jerit dalam kete kate seloowwwww selowwww, breekkk tekan breekkk. #pengsan
eh macam dah lame tak pakai tudung macam nih kan kan. ape ape? haha.
pastu balek tuh dah nak dekat sampai rumah tetibe berlaku kemalangan kecil tapi costing nak repair besaarrrr oi. berderau darah aku macam nak terbenti jantung bile bunyik dentuman tuh. owh gambar aku lupe nak amek. haha. esok lusa je la yer.

*eh tak tawu nak cakap ape kat blog nih. =.=

16 comments:

Langit Pertama said...

Huhu... Beraninyer dier ajar mak bawak kete.. Berderau darah membacanyer.. :D

bunga said...

aduhh...hati-hati cym..

✿ cik atie said...

cri2 shoutbox xjmpe.. rupenye xde,,
eh pak cik shukor dh beli kereta bru ek?

intanurulfateha said...

aritu kite pakai tudung bawal pegy lepak dgn kawan3 pastu kwn kite ckp, "intan, kenapa ko pakai tudung?"

omg! T__T

BENA said...

skg ni selalu pakai selendang kan ? sampai pakai tudung cam gini dah laennnn . hehehhe ;)

merahitujambu said...

haah..lama x pakai bawal..

Eyka said...

#eh..nak cakap awek kat atas ni triple cun bole tak? ehem2..haha:P

Syue said...

Ajar mak bawak kereta? Alooo comel je :)

✿ cikcimi said...

@Langit Pertama
haha. berani jer.

✿ cikcimi said...

@bunga
heee. baekkkk. :)

✿ cikcimi said...

@✿ cik atie
aha. aku da buang. ssh nk follow up law kat situ. law kat komen sng. :D

eh dr kite konvo ri tuh da pakai kete nih. =.="

✿ cikcimi said...

@intanurulfateha
adeh. xbg moral support le. =.="

✿ cikcimi said...

@BENA
haaa. tawu tape. rase janggal. =.="

✿ cikcimi said...

@merahitujambu
hahaha. biase ler sejak da kua shawl kan kan. :D

✿ cikcimi said...

@Eyka
boleeee. cpt3 nak kite lanje ape. haha.

✿ cikcimi said...

@Syue
hahaha. mak tanak laja dgn ayah. nak laja dgn kite. :D