Friday, July 15, 2011

Toblerone.

salam. tajuk tade kene mengene dengan cerita. memang saje aku letak begitu. banyak benda nak cerita, banyak nak taip, banyak nak update tapi kehendak itu tak begitu bersungguh sungguh. kekadang tuh bile buka dashboard sekadar melihat update blogger laen untuk blogwalking. kalau paling baek pon buka posting tapi save as draft kosong. kenape kehendak itu tidak selalu ade cepat saje menghilankan diri. bersepah sepah mase keluangan yang ade. kalau kesungguhan itu macam dulu kala kan bagus.
tadi siang petang aku pegy midvalley. objektif nye nak teman kan adek aku nak beli barang untuk sekolah beliau. memandang adek aku dari sekolah bersame kekawan beliau maka aku dari rumah sendiri je la. pastu ingat kan pegy beli barang terus balek maka keselekehan kesengalan aku pon terserlah la. sekali tadi terkeluarkan duit dan terguna banyak. ish jotos kepale sendiri. ini semua hasutan adek aku. dengan barang barang beliau pon aku yang bayar. selalu je lari dari objektif yang sepatutnye.
 
tadi jugak first time aku masuk the gardens, haruslah muke kejakunan dan kebatakan. bebudak nih la sesibuk je nak pegy kedai art-friend tuh padahal aku pon teruje melampau. holaahh kalau bole setiap ceruk the gardens aku nak amek gambar. jumpa escalator pon nak amek gambar. haha. padahal the gardens tuh sebelah je kan dengan midvalley tuh. seratuslimapuluhjuta kali aku jejak kaki tak penah pulak terpikir nak singgah situ. kalau ade ternampak budak yang terloncat loncat depan air pancut mcam kat atas tadi tuh aku la yang duk maen turun naek escalator yang peace dan sengeh tetibe tengah jalan. itu tandanye aku sangat teruje. haha. sekian. okebai.

*aku tak taw la pakai bahasa melayu asli ke tulen nih. buat buat paham je la ye. =.="

20 Comments:

✿ cik atie said... [Reply to comment]

hebat bahasa ko kak!
aku pnah jalan kaki dr hstel ke mid msuk ikt the grdens.. gile mahal tmpt die.. tp pnah mkn dekt Belanga.. tau x tau x??

cik helena said... [Reply to comment]

dulu kite rajin gila tangkap gamba,tp sejak dah bertudung ne.tade pon bergamba,,

komen takde motif jugak.haha!

Eyka said... [Reply to comment]

hehe...nak toblerone jugkkkk!!! hehe;D

Nur Syazana Mohammed Sani said... [Reply to comment]

zana xpernah hangout dengan kakak or abg ,. xselesa ,. haha

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

merahitujambu said... [Reply to comment]

the garden tu mahal2 laa..

Fitrihadi said... [Reply to comment]

weh apsal muka ko makin bulat ni?? takut aku tengok..

yuyueyuliana said... [Reply to comment]

kite tak penah lagi menjejak kaki kat situ sebab kite orang ganu. hehe

Ema Razali said... [Reply to comment]

haha kakak yang baik hati haruslah sentiasa belanja adeknya. tak gitu? haha :D

ayanuts said... [Reply to comment]

he..he..tkt nk msk the garden sbb tmpt org2 kaya

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

isk. rindu pulak nk mkn toblerone ^^.

tak penah lagi masuk the gardens. lagi lah jakun kan? hehehe

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie
bahase abaikan. =.=
xpnh dgr. aku pon pestime masok.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@cik helena
hahaha. tawu tape.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Eyka
boleeee. beli kat sebenE. :P

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Nur Syazana Mohammed Sani
heee. dengan adek laki jarang. slalu kua dengan adek pompuan je. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@merahitujambu
mmg mahal pon. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
woi senyap la. jangan komplen pat tuh.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@yuyueyuliana
yuyu dtg sini kite bawak. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Ema Razali
tidak tidak. haha.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@ayanuts
haha. lebeh kurg la.ri tuh msok xrmai org mcm mid pon. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Puteri Iqa Izyan
hee. beli kat sebenE banyak.

tape. baek tayah masok. mahal kowt. :D

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.