Monday, August 01, 2011

Cengeng.

salam. rase macam jotos kepale sendiri bile tengah sedeh je nak nangis. bile nangis je sedeh. dasar cengeng. bile bile bile ape je semua nangis. bole tak jangan nangis bole tak cimi? pastu bile dah camtuh tak taw nak suh sape comfort kan diri nih. hantar mesej 1 huruf je dekat boipren tapi tah bape kali tekan sent benda yang sama. harap harap 10mesej yang masuk dekat die tuh akan buat aku comfort. kalau tak cukup hantar lagi lagi dan lagi. kalau bukan boipren jadi mangsa pegi search dekat contact cari mangsa laen. kenape kenape aku nih. T__T

*bukan semua perkara bole kite cerita, kadang kadang kite kene pendam dekat tempat paling susah dicapai oleh minda kite sendiri.

4 Comments:

yoro okino said... [Reply to comment]

maslh besar tuh..huhu..try wat mende len yg leh dtng kan fun jgn pikir kn sngt mende2 sedih..selamat berpuasa ^^

yuyueyuliana said... [Reply to comment]

saba eh awak . dugaan ni bulan pose cenggini . wuwuw

roq said... [Reply to comment]

chill ye :)

sesinggah a sin hilangkan stress :)

bunbun said... [Reply to comment]

jgnlah gini cimi. takpe nanges je. buat ape air mata tu dicipta kan?

tapi, lepas nangis tu, kumpullah kekuatan untuk bgkit semula.


ingat. Allah bgi kite ujian tu untuk lihat sejauh mana kita leh sabar. hope kate2 busuk ni helpful utk cimi. hahaha

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.