Edisi Aidilfitri 2011 #2 - Taman Tasek Perdana

salam. ini entri bergambar untuk raya ke6 kalau aku tak silap. tolong jangan muntah tengok gambar oke. rindu gile dekat kesayangan aku semua. sebenarnya tak rancang pon nak jumpa nih. yang bebetul rancang dengan yatie je. sebab aku bole pick up beliau anytime. hostel pon 5 minit je. pastu inform jan dan sara. sara ade cakap nak datang tapi tak confirm sebab beliau keje malam. jan pon keje so memang tak confirm. sekali ateh call, beliau free dan akan datang merempit dengan daus. owh tak tahu nak cerita macam mane. korang tengok gambar dan bace caption je oke. 
 
memula pegi mid, aku g dengan yatie. sara datang dengan nabil. so kitorang semua jumpa dekat oasis sebab dorang lapa sangat. aku makan share dengan yatie tapi tak habes. urgh muka aku comel sangat. kahkahkah. kasik lempang sebijik.
muka gembira sara ateh daus bile perut memasing dah kenyang.
ape yang dorang tengok nih? sara nabil (bf sebulan sara yang dulu) yati.
 
sebab kan nabil kene balek so dorang terus pegi raya rumah aku. dah rumah aku je paling dekat pastu aku nak amek kete lagi. 
naek satu kete pegi taman tasik perdana. cantek weh kalau nak buat wed photoshoot. aku nak buat kat sini la, bole tak? HAHA.
jenis nampak taman permainan je terus jakun. 
goyang gak lutut walaupon kukuh bile dorang lompat lompat atas jambatan gantung nih.
rindu zaman kekanak maen boyang tetinggi pastu lompat. dah besar gajah takan nak buat. 
 
jejaring nak naek ke atas boleh pegi gelongsor.maen gelongsor pusing pusing tuh best oke.
kredit dekat daus sebab amek kan gambar. berguna jugak ateh bawak daus nih. HAHA. tapi tak cukup sorang.
hah sampai je padang luas nih, aku terus duduk tapi dorang terus pikir nak tangkap gambar kat celah mana, gaya mana. very the tak sabar. HAHA.
candid by daus jugak. comel kan kan. sebab nampak neutral je gelak.
credit to yatie dan canon sebab buat aku nampak photogedikcomel sangat.
weh nih sesi panjat pagar tapi masalahnye aku tak paham kenape dorang bole panjat tapi aku sengal soploh kali pon tak lepas. susah dol nak panjat.
yes finally !
mase nih semua dah bersurai. sara pegi jelatek jumpa orang laen. ateh dan daus balek merempit. yatie teman aku pick up jan dekat gombak naek train.
kitorang buat pillow talk dekat rumah aku. sempat jugak pegi beraya open house dan dapat duit raya 5 hinggit. penat betol hari nih dan banyak betol kitorang makan. the best part, kitorang semua gembira.
till we meet again. :)

5 comments:

Cik Domo said...

rindu ko ngn sara!!

sobs! >.<

intanurulfateha said...

bestnye ! bile nk snap snap dgn kite plak!

✿ cik atie said...

perlu ke mention bf sara sebulan ha???
anyway thanks for the memory!
i'm happy!

bukudiarysofea said...

Tah. Mention lah lagi. Wahaha.
Thanks jugak ! Happy jugak !

Ema Razali said...

kakak-kakak riang! hahaha :P