Birthday Anak Kesayangan.

salam. last weekand celebrate birthday anak kesayangan nih dekat tadika. eh? cimi ade anak? bile cimi kawen ade anak plak nih? anak angkat je pon. anak angkat memang banyak. tapi naseb baek semua ringan ringan. HAHA. hepi 3rd birthday sayang. tengok siap ade kek ais krim baskin robin sekali nih. bebudak memang suka makan kek tapi kek nih kan cepat sangat cair. habis comot comot semua.
tengoklah sibuk betol susun hadiah untuk kengkawan die. tqvm dekat family si comel nih yang sediakan semuanya. padahal si comel nih orang nyanyikan lagu birthday ade ke die pegi nages. mengada gada betol. haish.
mase nih semua orang sibuk nak pegi beli barang untuk sukan esok. start la buat muka sedih nak ikot. last last makcik aku kate bawak je la. tapi bawak bawak pun sibuk ingat botol jugak. die memang nak aje ikot pegi memane tapi botol dengan rabbit kene ade. owh rindu bebudak tadika.

*sekarang dah kurang update dan blogwalking blog sebab sibuk sangat.

2 comments:

✿ cik atie said...

BR tu beb!
sejak bile ko ade ank angkt nih!
lupeeee..ko dh tua :P

ieqa said...

BR worrrr kecur air liurrrrr :3