Saturday, October 22, 2011

Congratz On Your Convocation.

posing baju dengan muka yang paling kiut sebab ade photographer. macam besar la plak kan.
mase pre-cday, posing dekat baby blackbery.
terima kaseh korang sebab datang pre-convo day i. ialupyuolvelimus !
salam. tahniah cimi. tahniah. tahniah dekat diri sendiri sebab dah berjaya convo dengan jayanye. eh? haha. tolong la jangan terpedaya dengan gambar gambar di atas. sile ye sile buka mate korang. belajar pon tak habes lagi ade haty nak convo dah. hebat sangat owh, aku baru amek degree setahun da bole convo. kompem kompem student kat malaysia ni nak masuk universiti yang aku masok kan kan. haha. alahai lambat lagi la aku nak habes. ade lagi dalam dua tahun camtu insyaAllah baru habes. haish stress. sebenarnye ni baju convo bestfriend aku. sesaje amek berkat orang nak convo supaya cepat siki aku convo.

oke baru balek tengok real steel. sangat super duper best bagi aku. padahal dah ramai kate best kan. haha. oke la nak tido. babai.

7 Comments:

Aweyn said... [Reply to comment]

hollohhh hollohhh homelnyeeee die


g tgk wyg,x ajak! K FOINEEEEE

✿ cik atie said... [Reply to comment]

moga trus mmberi semnagat baru untuk anda berjuang mnyiapkn asgment yg maha bertimbun itu!
*skema x ayat aku sya? :P

noraim said... [Reply to comment]

Laaa, ingatkan akak betul2 konvo. hihi.

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

amboi!
over nmpak?hahaha..
;p
cpe y konvo kat uitm?
g ngan sis intan sekali kan?heee

tyka chou said... [Reply to comment]

aku tk tau nk ckp ape kalau btl ade org caye kau da convo

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

eh silap..

utem ek..
huuu..
igtkan uitm..;p

bunga said... [Reply to comment]

taniah..yah..comel2..heee

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.