Monday, October 17, 2011

Tiara Beach Resort.

salam. port dickson? lame gile tak jejak kaki kat sini. ade dekat 5 6 tahun la jugak. bukan tanak jejak tapi banyak sangat sejarah yang menarik. tapi bile persatuan pengasuh negeri melaka buat hari pengasuh dekat sana. macam banyak pulak benda yang aku teringat. ish shuuuhhhh shuuuuhhhhh~ pegi jauh jauh kenangan.
oke sabtu dengan ahad lepas aku ade event hari pengasuh. eh aku pengasuh ke? dah nama pon cekgu tadika kire adek beradek dengan pengasuh la. eh aku cekgu tadika? yela, cekgu tadika yang suka hati bile nak pegi keje. dah dah jangan banyak tanya, penat mak nak cerita dari mula anak anak oi. HAHA. 
 
see siap ade tag nama okeee. tuh nampak nama aku yang comel. nih nama betol dari ic oke. =.=
hari pertama lepas daftar dapat bilek rehat rehat dulu. petang camtu dah start aktiviti. aku macam pemerhati bertauliah je kat tepi padang pasir pantai. tak suka sebab pasir pantai berdebu. dah la mak pakai lens, dah pulak kejap kejap kene letak drop lens kat mate. bile aktiviti dalam air lagi la aku tak terjun, kang tak pasal plak kolam tukar kaler merah. HAHA. resort nih macam besar la sangat kan. paling besar kolamnya. dari hujung ke hujung pastu sambung lagi hujung. huyoooo. aku macam jakun sikit. lepas tu ade aktiviti dekat waterpark. weh dalam nih ade waterpark? adeeeee !! besar la jugak siap ade gelongsor pusing pusing yang tinggi tuh. malam pulak ade ballroom dinner dengan aktiviti laen. 
 
aku ingat macam nak masok waterpark esok paginye kan tapi dem punya dem aku ade lab test oop pukul 8-10pagi. tengoklah, orang tengah maen dekat waterpark aku pulak tengah jawab lab test dalam bilik. T____T so simpan je la angan angan tuh termasok tag waterpark sekali. tengahari baru aku pusing pusing resort sensorang. kesian gile weh awek nih jalan sensorang tade orang teman. HAHA. macam rase lepas nih nak pegi lagi. siap call ibu aku suh survey tempat ni. bole pegi holiday hujung tahun. hoyehhh. ape lagi korang pegi la survey kalau nak pegi jugak.

*aku jarang update pon ade orang follow ea. mekaseh yer korang. tapi follower aku kejap naek kejap turun. ate korang follow ikhlas ke idak ni? =.="

6 Comments:

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

cimi!!
ira pon g PD sabtu n ahad baru ni..15-16..heee..
tp ira stay kat corus!
dekat dgn pntai..:)

✿ cik atie said... [Reply to comment]

sya??
omg!
kenangan????
erm.. did i know tht? mcm tau je :P

ieqa said... [Reply to comment]

Ehh kak cimi cikgu tadika ke??
hehehe

cik helena said... [Reply to comment]

kite penah pegi!!best!

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

cimi!
ira gi PD gak sabtu ahad lepas..
wahhh sgt kebetulan!!heee

misz h0neyz said... [Reply to comment]

hYe..!!
j0m t0l0ng VOTE h0neyz kat http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/10/k0rang-baik-kan.html..
tq
;-)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.