Cuti Macam Tak Cuti.

salam.
sekarang tengah cuti midsem merangkap cuti raya aidiladha tapi seminggu je. aku rase macam tak cukup la seminggu cuti nak realease tension nak meronggeng nak habes duit makbapak nak golek golek atas katil nak bangun lewat or what eva la. hari ni dah hari rabu, esok khamis lusa jumaat tulat sabtu dah kene balek melaka balek. dem gile la cepat. berhenti berhenti kan masa sekarang bole tak. pastu lagi cuti aku jadi mak supir je. kehulur hilir bawak kete. buku tak pegang pegang lagi. lepas cuti pon bole tahan bersepah gak exam. urgghhh~ kekadang tuh malas je nak pikir. pfffttt.
tengok lah muka mase banyak kelas dengan muka tade kelas. mase nih muka kene kasik gembira pasal nak masuk kelas java kate. alahai memang sama je. cuba ubah kasi menarik sikit. haha. sebab yang sibuk melampau jugak, nak update blog duduk kat draft, new post lagi duduk kat draft. last last bile buka draft berderet je. bile tak on9 idea macam mencurah curah ke ladang gandum tapi bile on9 otak jadi tepu. ape nak taep pon lupa. alahai sama je macam bace buku kan kan cimi kan. ish insaf insaf. oke la, nak tengok tv pulak. sejak tv macam dalam wayang, rase tetiap saat nak ngadap tv. seronok betol. babai.

1 comment:

BENA said...

mesti tv dia besa niiiiiiiiiiiiii . ehehehe ;)