Friday, November 04, 2011

The sweetest frienship we ever tasted...

salam.
ini cerita lame tapi saje jugak nak tulis. sebab nanty bole bace balek bile free. hari tuh ade sorang kawan baek aku konvo dekat utem. alahai, orang laen konvo tapi kite yang sibuk sibuk kan. walaupon anniversary friendship kitorang baru setahun lebih tapi rase macam dah bertahun. sebab aku dengan die kepale senang masuk kowt. tambah tambah kalau bab masuk air. haha. rindu weh mase mase bape bulan yang lepas. aku rase rindu kawan aku tapi macam biase. aku memang ego tahap nenek kebayan lah kan tak cakap pon rindu ke hape ke. eh dont get me wrong, ini rindu kawan kawan la rindu lepak sama maen kejar kejar dan sepak terajaang bukan isi perasaan or whateva mengarut la.
on that day ingat nak bagi surprise kekonon aku punya kete rosak, so tak dapat la datang tengok. then bile da sampai beliau da masuk dewan. terpaksa tunggu time kua dewan nanty la. sementara tunggu berjam jam tuh, aku dengan sara tyka intan ana pegy la cari hadiah yang sesuai. hadiah murah je but korang taw biar value tinggi bagi kitorang dan beliau. 
 
pastu sementara nak tunggu hadiah siap. rase macam dah penat betol tunggu sempat makan sempat coconut shake sempat shopping. then akhirnye pukul 5 lebeh baru la dapat jumpa. snap gambar dua tiga pat lima nam juh keping salam salam jumpa family semua borak borak bagai pastu balek. macam sekejap sangat kan kan? sebenarnye rase tak berbaloi sebab sekejap sangat but then kitorang puas haty sebab sama sama dapat rase macam mana hepi nye bile konvo. and i know he appreciate our penat lelah datang semata nak jumpa.
friend, congratz and hepi convocation. :)
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.