Thanks !

salam
tadi before keluar rumah nak pegy amek adek aku. ade orang ketuk pintu hantar barang yang dikirim. bile bukak je aku terus macam "waaahhhhhh, comelllllll !". ape yang comelnye? cimi ke yang comel. HAHA. ni hah hadiah yang aku baru dapat ni la.
thanks sangat orang merajuk sebab aku tade mase nak jumpa tuh. alololo comelnye muka majok tuhhhhh. amau la majok lagi. nah nah kiss banyak banyak muah muah muah. btw thanks a lot cik rohayati yang kiut lagi cantek. thanks jugak dekat wan sebab hantar sampai depan pintu rumah. really appreciate it. <3

7 comments:

ainasuhana said...

ape nie?? comel nye..

Aweyn said...

berharap cik cimi juga melakukan hal yg sama utk aweyn satu hari nnti. haha :P

✿ cik atie said...

xmerajuk pun..
dah org x nk jumpe :(
hahahaha
no prob.. murah jew pun

BENA said...

ohoooooooooooooooooo ;) suke!

mai meowmeow said...

wahh , comel !

Juliet_iRa~" said...

wah comelnyaaa..:D

amboi cimi..mcm tuan puteri..hehehe

;p

m!S$ sImpLe.. said...

chomel3!!!