Thursday, December 22, 2011

Just A Simple Treat.

 
salam. hari tuh birthday sara. memandangkan kitorang memasing busy dengan memacam projek so tade la celebrate mane tapi aku macam tak sampai haty je. see see? kau nampak tak devil cimi cair kat situ. then that day on 20 dec tuh after habes keja kat kampus kul 2 lebeh bawak la beliau pegy makan sr. alahai sr dekat mitc je pon. sepotong dengan kopi letak lilin. tade pape sangat pon. eh mesty tak best kan sara kan? dah la sepotong kek pastu tade nyenyanyi semua. eh gile segan aku nak suh sr punya staff nyanyi kat ko. cukop ler dorang tolong nyalakan lilin. haha. ape bole buat, celebrate berdua dengan aku memang tade pape menarik. meh aku nak buat ayat kasi kau sedih sikit. sebagai seorang student yang tidak mendapat ape ape pinjaman sokongan selain pa-ma iaitu papa dan mama. aku tak dapat la nak membazirkan duit untuk kau dengan banyak sebab aku tengah kering kontang. elaun tak masuk lagi tetambah sape suh birthday tengah bulan. 
dengan itu aku berharap dengan kek sepotong berserta kopi secawan yang berharga rm 6.80 dapat memberi  kenangan bermakna untuk kau. pehhh ayat aku macam awie doe. haih. penat seh aku mengarut kat meidin ni. mate pon dah naek ngantuk tengok memamak berlegar legar dekat sini.

happy birthday and have a bless ! :)

8 Comments:

Cik Asfz said... [Reply to comment]

epy besday SARA

Cik Asfz said... [Reply to comment]

epy besday SARA

ainasuhana said... [Reply to comment]

happy beday to her..

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

Asfz thanks. Balik melaka nak hadiah DOMO.

Cimi maruko chan Thanks A LOTTT! Aku report kat ibu, kau kate aku lahir tengah2 bulan. Mesti die kecik hati lagi kat kau. HAHAHA. A simple treat means a lot. Tk kesah as long as korang ingat kat aku. LOVE YA!

~Dr.CiNta~ said... [Reply to comment]

sedapnye cake ;)

✿ cik atie said... [Reply to comment]

untung laaa
dr aku tak de sape2 sambut !
lagi sedih kan ??

cikcimi said... [Reply to comment]

@~Dr.CiNta~
Sedap sangat. :D

cikcimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie
Sepuk ko kang. Aku berdua je la. Jan kan ade kat kl. =.=

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.