Therapy.

salam. ini bukan cerita ustazah pilihan ke hape ye. ini cerita semalam, elok lepas habes kelas je. aku dengan sara terus gerak pegi bandar. sara nak kene pegi buat cermin mate. biase la orang mate dah tak nampak ni kan. kene la tambah power. hihi. sebab lame jugak nak tunggu kene itu ini, sempat jugak singgah window shopping dekat brand outlet, reject shop, padini. ala, window shopping baju murah murah je pon. aku banyak future saving nak buat so tak bole membazir sangat. kene tunggu ade orang baek haty nak belanje baru best sikit. haha.
mase dalam fitting room sempat la jugak sepam dua amek gambar. haha. kalau kaki camwhore tuh memang kaki jugak la. mane mane pon sempat aje. after makan malam kat kedai kuning baru la gerak balek. apape pun kitorang puas haty dengan barang yang kitorang bawak balek. shopping memang cure yang bagus untuk orang tension. haha. okebai nak sambung buat assignment.

5 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

shoping is a gud therapy for women.tihihi~

Noraim said...

Akak, sama lah muka dlm gmbr tuh. kembar eh?

BENA said...

pehhhhhhhhhhhh ;) best la pergi sopingg . sakit dekat outlets cantek2 kannn ? heee

enyheartsdiamond said...

kalau tak dapat shopping, window shopping pun jadi lah, it's a therapy too :)

✿ cik atie said...

ah benci sesangat!