Beban.

salam. fuh dah masuk tahun 2012 dah ni. baru sekarang ade mase nak update blog secara bebas. kalau tak takat buka dashboard aje boleh. semua beban satu sem dah lepas. alhamdulillah. semua projek da settle dengan baek walaupun tak baek mana sangat la. dan semua paper final dah habes jawab. lega, kelegaan yang tak dapat disangkal oleh otak. dah tak terbeban lagi. hilang semua penat penat lelah otak. sebab aku rase sem ni macam tough nak mampus. dan alhamdulillah aku takde drop ape ape subject. sekarang pon dah ade beberape subject yang da keluar gred. aku harap takde subject yang fail la. kalau mati pulak nak repeat. =.="

oke enough pasal sem lepas. sekarang kan dah start cuti. so mase perlu dihabeskan dengan senang lenang. makan dengan banyak, jalan dengan banyak, muvie dengan banyak, shopping dengan banyak, tengok tv dengan banyak, tido dengan banyak jugak. ekeke. seronoknya la bile dapat duduk rumah. bole guling guling dari dapur ke ruang tamu dari bilik ke bilik lagi. haha.

4 comments:

ieqa said...

Hahaha happy berguling-guling kak cimi! :D

✿ cik atie said...

berjlan2 dgn yati banayk2..
weeeee!!!!

cikcimi said...

@ieqa
Hepi gileeee. :D

cikcimi said...

@✿ cik atie
Belanjeeeeee. :P