Wednesday, January 18, 2012

Monster Mengganas.

salam. ehem ehem tak taw la nak mula macam mana. haha. oke ni monster felt yang aku order dekat xett. baru je dapat before aku balik cuti hari tuh. dan dapat sekali purse yang aku dapat mase giveaway blog xett tuh. macam biase felt dari xett memang tak pernah menghampakan aku. siyes. walaupun ni baru second time order dengan jumlah yang banyak. semua comel comel dan kalerful. mase xett anta mms tuh aku tak dapat sebab biase aku pakai hp 3310 je. cane nak masuk mmsnye. haha. bile balek rumah bukak, aku pon macam teruja sekali tengok monster monster ni. siap dapat packaging beg 1 malaysia lagi kan. owh kalau korang nak order bole la pegi dekat blog xett ni. muehehehe. murah jeeee betol tak tipu. tapi xett jarang update blog rasenye. aku pon tak pasti. sebab aku selalu text je dengan beliau. haha. pandai pandai korang la kalau rase nak order.

sejak cuti hari ketiga ni. aku makan dengan mewah betol setiap hari tapi massih lagi rase lapar. takan aku pon dah jadi monster jugak. =.="

6 Comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

Cimi! Klakanye post ini! Uhuk3 !!
Papepon, thx sbb puji melambong2! Ne da nak tkoyak spenda ! Haha!
Thanks ye sbb sorok rahsia "order-da-nak-dekat-staon-tapi-baru-dapat". Hahahaa !! Thanks a lot oder kat kiteeee !! Ngeeee~

✿ cik atie said... [Reply to comment]

Ak nk yg purple,yelow,n choc!
Ok!!!

BENA said... [Reply to comment]

wahhhhhhhh ! cantek kottttt monster dia tuuuu . hee ! untuk bena satu okeh ! hee~

cikcimi said... [Reply to comment]

@Anonymous
Xett, Welcomeeeee. :D

cikcimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie
Bukan aku punya la. =.="

cikcimi said... [Reply to comment]

@BENA
Alaaa, bena pandai buat. :D

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.