Dominos.


salam. aku ade quiz esok pepagi buta tapi tengoklah sekarang aku tengah sibuk online fb twitter dan update blog. oh mai oh mai mai mai~ hah sebenarnya perut dah kennyang memang macam ni lah jadinya. eleh cimi padahal kau makan 4 5 slices je dominos tadi. Air je kau telan banyak. macam pulak kau boleh kenyang macam ular sawa pemalas ni. tengok beberape kotak dah ni aku makan, eh tak dorang makan. haha. asal ketat je muka dorang bila aku dengan sara sampai lambat. haha. aku lah teringin sangat nak makan tapi kalau makan sorang tade feel sangat. makan reramai baru ummpphhhh kan kan. eh cimi pegi study lah study esok quiz. kang nganga depan tuh sebab tak tahu nak jawab kan. =.=" selamat study semua orang selamat selamat dan good luck.

#mengantuknya.

2 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Salam Perkenalan....GOOD LUCK for UR QUIZ...

cikcimi said...

@HeNRieTTa JoSe
Thanks. :)