Monday, April 09, 2012

Love To Try.


salam. bagi pengemar tegar coklat macam aku mesti korang ade coklat tertentu yang akan dibeli setiap kali shopping kan. haha. macam aku selalu pilih coklat cadbury je. tak kire la cadbury dairy milk ke, crunchie ke, hazelnut ke semua la cadbury coklat bar aku makan. mostly memang cadbury. yang lelaen macam van houten, hershey's especially kisses, beryl's, toblerone and nestle product. tapi biasenya nestle kitkat what so ever nestle aku jarang sikit beli. dan semalam mase family aku sibuk sibuk beli barang dapur aku sibuk sibuk jugak borong coklat bar. haha. eh tapi rasenya ni kali ke dua aku beli coklat untuk sem ni. rasenya la kan. sebab seingat aku hari tuh mase awal sem ade beli bawak balik hostel yang besar punya but then makan sikit pastu kekonon nak simpan la. sekali bile nak makan tengok dah penuh dengan semut. automatik aku terus campak dalam tong sampah. ouch serious that time aku geli gila tengok banyak sangat semut. ohmai ohmai bila nampak coklat nak beli terus tak jadi. kenot kenot rumah hostel banyak semut. there is no tupperware pulak tuuu. so puasa coklat jugak la aku sampai terlupa langsung. so semalam tengok tengok teringin nak try dove coklat bar. tak tahu la sedap or tak tapi biasenya coklat memang tak penah tak sedap bagi aku. kate nak try but then terus beli sampai 3. besar 2 kecik 1. amboi amboi kemain sedapnye makan coklat. habeslah diet macam ni. oke why not korang pulak try. mane tahu korang tersuka kan. 

* if someone bagi pon oke jugak ni. haha. anyone?

3 Comments:

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

suke cadbury jeee..
yg laen2 kureng..
haha..
dove ni mhal kan?

cikcimi said... [Reply to comment]

@Ezy Chiaki
Aha. Agak jugak la. :D

Noraim said... [Reply to comment]

akak, jng mkn byk coklat, nnti gemuk! hihi.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.