Sunday, April 08, 2012

Rumah Manis.


salam. dah start midsem break hari ni. aku pun baru 6 jam lepas sampai kl. memang seronok dah sampai rumah sendiri. golek golek atas katil yang luas. tengok bilik yang kaler pink. semuanya nampak pink pepel. tade la macam bilik mayat dinding kiri kanan atas bawah kaler puteh je. haha. mulanya aku bercadang nak balik kl isnin petang nanti tapi tak jadilah. sebab plan nak pegi jb on sunday dah batal. BATAL yee. sobs~ asyik batal je semua plan kan. hah, padan la muka ko cimi. ni dah balik rumah kompem kompem la jadi maksupir sebab kena hantar ibu dengan adek kesana sini. tuh la memasing suruh belajar bawak kereta tak mahu. eh ibu aku lesen ade tapi buat pameran dalam muzium. setakat ni perancangan mase cuti adalah tido dan makan dengan enak sampai lebam. study for midterm not include lagi. haha. jenjalan pon not yet. save the date untuk kengkawan kawen is yes. other? jog every morning and evening for sure yes yes yes. shopping? yes yes yes yes yes. awal bulan mase untuk swap ibu punya kad banyak banyak. oke got to sleep early kekonon esok nak bangun awal sebab nak breakfast roti canai tapi macam roti canai dalam mimpi je. kbai.

gudnite peeps.

6 Comments:

nanad said... [Reply to comment]

jyeah :D duduk di rumah memang sangat manissss ;)

Aweyn said... [Reply to comment]

selamat bercutiiiii ;D

lieya orange M.I. said... [Reply to comment]

bestnyer cuti...jeles nih... :)

cikcimi said... [Reply to comment]

@nanad
Tawu tapeee. Makan pon sedapppp. :D

cikcimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
Ehehe. Mekasehhh aweynnn. Padahal seminggu jee.

cikcimi said... [Reply to comment]

@lieya orange M.I.
Lieya cuti apeee. Sabtu ahad kan kan. :P

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.