Nota Dalam Kelas.


salam. lama gile tak update. bukan tanak tapi takde mase pastu sibuk dengan urusan pelajaran. kahkah. macam skema pulak ayat. pernah tak korang rase bosan mase kelas lecture. lecture yee bukan lab. lab sah sah la praktikal banyak. lecture mestila dengar lecturer membebel pung pang pong kat depan. selalunye aku akan jadi cepat mengantuk. biase lah port aku kalau tak agak agak belakang mesti tengah tengah. kasik strategic sikit nak twet twet tangan kiri sambil salin nota tangan kanan dengan efiksen. tapi kekadang ape lecturer pung pang pong kat depan rase macam ubat tido lak bagi aku. haih. tapi takan la nak tido pulak kan, tak menghormati guru namanye tuh. so selalunye aku akan amek alternatif laen. seperti?
dalam kelas software engineering pagi tadi. dan jugak seperti dibawah ini. eh eh ni bukan worm ke ape kejadah dalam otak korang semua tuh yee. ni bean iaitu kacang. buruk ke kacang aku?
dalam kelas wireless mobile tengahari tadi. nasib aje kelas wan tadi ade presentation. almaklumlah kalau tangan spesis tak pandai pegang senduk ni memang susah sikit. dulu kecik kecik aku tak maen masak masak, aku maen pensil kaler conteng semua dinding rumah yang ade. macam ade bakat nak jadi pelukis handalan. tapi hanya dalam mimpi. haha. oke actually sangat bosan dan mengantuk dalam kelas tadi. aku kalau kelas lecture mesti fail. kalau kelas lab baru segar sikit. ape la nak jadi dengan student zaman sekarang ni. 

* jangan ikot contoh ni. =.="

7 comments:

✿ cik atie said...

sure dpt A kak

Aqila Farah said...

lawanyee lukisan :o

Aweyn said...

same la kite. tp aweyn x reti melukis. slalunya 'nota' aweyn ialah menyenaraikan jenis2 makanan yg enak. haha

Sally Yatiey said...

Pandainya melukis. hehe.

Wafa Irdina said...

kreatif sgt3 au
ley laa wt doodles lak pahni
hee
:D

BENA said...

kalo masuk pertandingan melukis. kompe cimi menangggggggg punyeee . HAHAHA :)

fArAh07 said...

xpe. IT pn byk lukis2 :p