Tuesday, May 01, 2012

Sales dan Perempuan.


salam. hari ni padini last day sales 50% - 70%. for non members card pon bole jugak. gile kan? pagi aku pegi padini jusco aeon dengan makcik aku, petang lak pegi padini dataran pahlawan dengan sarah dan tyka. rase macam nak pengsan kat situ jugak sebab semua baju memurah dengan kasut memurah. kemain ko cimi. tapi tapi purse tade la berkepuk mane pon. aku pegi mengepow je. haha. tak senonoh punya perangai cimi ni. jangan kawan dengan die. seronok oke tengok orang sana sini swap card dengan keluar cash berkepuk kepuk. oke kau tunggu aku dah keja gaji riban lepas habes belaja. aku borong semua #cimipoyo. mase kat padini jusco aeon tuh kasut tade la banyak choice yang cecantik, eh sekali pegi padini dataran pahlawan lagi banyak woi. fak fak fak. sedih betol macam ni. tapi tapi tuh la masalahnye size pulak tade. si kaki gajah kena pakai kasut vinci size lapan setengah woi.
macam kasut ni. die kaler mustard size sembilan. cantek sangat tapi bile aku jalan tercabut cabut sebab longgar. sayangnyeeee. so dapat amek gambar je. dan time ni la nak try semua jenis kasut sesuka suki. suka la, suka kasut banyak banyak dan banyak. nanti nak ade almari kasut sendiri. haha. 
mase kat dataran pahlawan tuh beratur nak bayar tadelah ramai tapi kat jusco aeon ohmakai tengoklah tuh kemain 45minit nak tunggu sampai kaunter weh. fuh fuh fuh berpeloh peloh ketiak aku menunggu. rase macam semua barang yang makcik aku amek nak je aku letak balik. tetambah kau nak tunggu orang bayar tuh kemain limaploh helai baju seluarnya. sabar jela. next time kalau nak shopping sile keluar awal pagi oke. senang dapat parking senang cari baju kasut seluar senang bayar semua senang hati.

* seronok bile sales tapi seronok lagi bile duit keluar macam air dan paling seronok bile dalam purse ade singgit je.

3 Comments:

RastaMat said... [Reply to comment]

ohmakai ohmakyu..

aku geram sales camel tadi..
half price!!!!!!

please belanja aku satu kasut..

whatever kew? said... [Reply to comment]

wei aq lagi sedih...dapat beli 1je baju sbb mbe aq pjam duet aq nk bile bju gak.n bile nak withdraw qb blackout.bodoh.

zainatul abu bakar said... [Reply to comment]

wah bestnya shopping :) dah lame tak shopping, sobs3

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.