Saturday, May 26, 2012

Sukaneka.


salam. ekeleh bile tengok tajuk dah rase macam kembali ke zaman sekolah sekolah tadika je main sukaneka ni. tapi sebab hari ni tade buat ape, so saje support kenkawan jaksis tuh buat aktiviti. hikhik. lagi pula bukan bayar mahal pon setakat seringgit je. siap bagi breakfast roti dengan lunch lagi pastu dapat goodies bag pastu siap pejabat sponser hadiah lagi. hah sape nak bagi semua tuh free kan kan. rasenya sem ni baru ni aku join aktiviti. mana taknye kalau tidak busy je dengan assignment dan kuiz. tak cukup tenaga nak handle. hari tuh pon ade explorace kat kampus pon tak dapat join sebab ade clash dengan wedding. tapi bagus jugak tak join sebab ade berbeskal. gile kau? aku dah la tak reti bawak beskal. tadi bangun pepagi dengan mandi cincai lepas sarah kejut terus turun bawah pegi senamrobik. 
main aktiviti macam music chair, bawak bola pingpong dalam sudu, kutip kacang merah dalam ais, baling belon air, sudoku dan apetah lagi permainan kanak kanak. layankan je sampai lenguh kaki. nampak tuh posisi dah stabil nak baling belon air tapi terjatuh lak. maap yee umi bukan nak prank, nak baling betol tuh. =.="
muka paling gembira bile tak sangka bole dapat hadiah dengan banyak. ekeke. oke banyak file plastic kaler kaler tuh je pon. yang group belakang belakang jangan la jeles taw.
sebenarnya peserta individu 7 orang je, so tade masalah nak berusaha jaya sangat. haha. tuhlah bebudak hostel ni susah nak cooperate kot sebab tuh dorang tanak join tanak turun. pelik aku. sem depan dah tak duduk hostel, tak dapat la main semua ni lagi. tsk tsk~

4 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

rendu sara n cimi >_<

ieqa said... [Reply to comment]

Nak file kaler pink satu!

tyka chou said... [Reply to comment]

haha. bile time nak last last baru la nak join kan.

emieysandra said... [Reply to comment]

syoknyer dpt byk hadiah..hik3, jnis yg mls nk join xtvt dlm asrama tu sme spesis ng emiey la..huhu, mls betol =.='

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.