Dinner & Housemate Kesayangan


salam. hari rabu hari tuh hari last day aku paper untuk sem ni. alhamdulillah walaupun soklan yang keluar tak di jangka tapi aku rase aku dah goreng kasi baik punya. haha. after habes paper balik rumah terus kemas kemas semua barang sebab nak hantar pegi rumah sewa malamnye. sekali harung terus ajak housemate semua pegi dinner sesama kat qasreena. owh ni la first time sepanjang setahun kitorang pegi dinner kat luar sesama. siyes. sebelum ni takat makan bungkus kat rumah ade la. bulan puasa sem lepas pon ade sekali rasenya sebab aku bawak balik makanan untuk buka. tapi tuh pon makan kat rumah je. macam tak percaya dah setahun jadi housemate tapi baru ni kali pertama keluar sesame. 
ni la housemate aku yang cecomel dan baik sangat semua. #muna #kwanie #nana #cimi #sarah #qiela. semua satu kelas and satu kos kecuali sarah sorang je kos lain. biaselah takan nak tinggal sarah merata. kenot kenot. orang pon dah ingat kitorang #lesbo eh tak kembar sebab spek mata sama kot. tang mane sama pon tak tahu, padahal suara sarah lagi lantang kot. aku ni la paling pemalu. kahkah.
tenkiuuu abang waiter amek kan gambar. yang hujung sekali belah kanan tudung grey tuh #kak'ika. kak ika satu kelas tapi rumah lain. mase ni pinggan memasing dah licin dan kekenyangan. kuantiti makanan nampak sikit tapi sebenarnye banyak. habeslah diet #muna dengan #kwanie. haha. aku pon kena diet lepas ni. tsk tsk berat dah naik mendadak sangat. da cuti sem ni, control makan ye housemate sekelian.

1 comment:

Noraim said...

akak makin bambam la. hikhik.

#kat kedai ade buku tu kak. tp tak semua kedai ade jual buku karya hlovate.