Hari Tyka.


salam. tak tahu lah nak letak tajuk ape yang sesuai. tapi ni cerita dah basi tapi sukati aku la nak cerita ape pon kan. hari tuh birthday tyka. kenkonon nak celebrate la buat surprise kat tempat keja semua. tapi memandang kan petang tuh sarah ade paper. buat rilex dulu bole siap tido petang lagi. yang si sarah ni balik tanak kejot lak tuh. kan dah kelam kelibut nak beli hadiah nak beli kek semua. dah macam penyangak je seludup sana sini nak elak dari si tyka nampak. kahkah. 
sekali dah bagi surprise nyanyi semua muka tyka maintain je tak terkejut pon. haish. ni yang aku tak puas hati ni. terkejut tuh tak sampai dalam hati kitorang oke. tak sampai pon tahu tak? kenape tade jeritjerit lompatlompat keee? kenapeeee?
haha. muka tiup lilin semangat tuhh. celebrate birthday kat kedai digi pon jadi la. next time mintak bos sponsor la ye. no no lengchai kau tuh takat amek gambar je. pastu sebab tyka balik keja pukul 8, kitorang terus pegi makan asam pedas hajjah mona dekat kota laksamana. sedap dan layanan pon baik je. ade ke sarah kate tak pedas? aku ni dah meleleh dah tahan kepedasan. tsk tsk. kitorang siap suap suap kek kat situ. kahkah. dah kenyang perut singgah lepak amek gambar dekat marina beach tuh. saje layankan si tyka ni. baik kan kitorang? haha.
aku dapat rasekan ni je gambar paling cantek aku tangkap. asal cantek sebab ade lampu jalan, moto tyka dengan kereta sape tah. siyes aku fail tangkap gambar. posing jadi model aku reti la. tak sampai bape jam pon tapi ade la 246 keping gambar. ish ape menda la yang korang tangkap ni bebanyak? =.=" 

hepi birthday pompuan. haha. 

* roha dengan jannah jangan la jeles ye. insyaAllah panjang umur celebrate birthday koraang lak. tak celebrate tak bermakna lupa, hadiah pon tak penah missed pos. :)

2 comments:

ahsfantasy24 said...

Happy belated birthday buat dia (:

ieqa said...

Happy belated Birthday kak Tyka! :D