Sunday, June 17, 2012

Hijau.


salam. semalam pagi tak berape nak semangat bangun pagi. tapi nak join kempen kesedaran alam sekitar sungai melaka dekat area ttu3. naseb baik kenal lecturer so join dapat la baju, goodies bag dan sijil. sarah pepagi dah semangat nak besenamrobik. kalau ikot aku memang duduk tepi, kalau ikot sarah memang sana sini jalan. siap pegi kutip sampah satu round sampai penuh la jugak plastik sampah tuh. haha. aku rase tempat ni cantek kalau dorang jage elokelok kasi hias sekali ke tapi jangan la semak sangat. sekurangnya pepetang student ke orang awam ke bole lepak kan.

thank you dila tolong amek gambar dan jugak breakfast yang enak. :)

3 Comments:

Yumida said... [Reply to comment]

green itu sgt segar...aktiviti yg bgs ni
follower ke 646

Noraim said... [Reply to comment]

bg ikhlas sikit nak join tu kak kacak!

ohh lama gila kot tak jenguk blog akak.

cik helena said... [Reply to comment]

miss u cimi!

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.