Lake Garden.


salam. sejak cuti sem ni. memang rajin sangat pegi jogging pepagi. biase la jadi penganggur tegar kat rumah. memang banyak mase terluang yang diluangkan. jadi aku heret sekali minah ni dari bangi. heh. memang aku tade kawan lain yang free time macam ni pon. ni sorang je mangsa paling dekat dan tepat. haha.
padahal sebelum jogging dah baham nasi lemak untuk breakfast. jogging berape tapak pon tak peluh peluh punya sebab bukan jogging tapi jalan kaki je. baru ingat nak bakar balik nasi lemak. tapi last last duduk melepak je. yela takan aku nak suh minah ni ikot pusing 2 round pakai jeans. memang tak sesuai ler. jadi bakar lemak dengan posing dekat tasik je. nama pon lake garden iaitu taman tasik kan kan. haha. 

* habesla update entri penuh dengan muka minah ni pasni. haha.

1 comment:

tyka chou said...

bile nak bawak aku pergi sini pulak :(