Monday, July 02, 2012

Yeah Dah Sambung Header Dengan Body.


salam. finally dapat jugak buat macam yang sekarang ni. nak sambung header dengan body sebab before ni pakai transparent header. ade juga aku nak buat tapi setiap kali ubah ade je yang lari sebab aku kan pakai template lame. sampai naik tension. tsk tsk. pastu gugel gugel memane coding tutorial baru oke. biaselah aku bukannye pro pro pon. setakat ni nak ngadap html blog sendiri pon amek mase satu malam. tsk tsk. walaupon macam ade cacat cela sikit kat bawah tuh tapi abaikan la. amateur punya keja la katakan. owh lagi satu apsal la youtube player tuh tanak jadi jugak. tetibe rase nak letak satu lagu ni. tsk tsk. kalau lagu yang before ni oke je. but bile nak letak lagu baru tak jadi pasal katanya "player too small". ish sepuk youtube player ni kang. nak pegi mintak tolong orang tuh buatkan tapi orang yang nak mintak tolong tuh tengah final exam. tak baik kacau orang exam woi. =.=" tapelah tunggu bile ade mase nanti la.

*walaupun tengah semester break tapi less update blog pasal ape? =.=" 
*kenape tade orang nak terime aku keja part time weh? T_T

2 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

rindu cimi hukhuk.

Nurulchumel said... [Reply to comment]

bukan semua lagu yunk..ada certain lagu jek yg ada prob mcm tuh. :)

..rindu cimi jugak!

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.