Tuesday, August 14, 2012

Hello.


salam. memang lama tak update blog. biaselah dah bekerjaya sementara sekarang ni. balik kerja je dah penat terus tido sampai sahur. haha. ni pon sebab offday. tapi offday pon sibuk keluar ccari barang dengan buat kuih raya. hah tuh pon kuih raya tengah masak dalam oven. =.=" gambar oven atau kuih raya tak payah la tunjuk. kang buat terliur pulak kan kan. haha.

owh hari tuh  si sarah ade turun kl. sebenarnye aku tahu niat die turun kl nak jumpa ajib si kekaseh hati je. singgah jumpa aku tuh mesti syarat kan. nak kasi tutup mulut lewtew. haha. 
dah macam orang jakun je aku tengok budak yati dengan sarah ni bergambar depan booth aku. naseb hari bekerja so tak ramai la customer or orang yang lalu lalang. haha. kemain sakan tangkap gambar. naseb la aku pon join sekali. credit dekat fatin tolong amek kan gambar yang gedik ni. haha.

and a few few day before and before, aku ade buka puasa dengan yati, pie, ikmal, fiq, iela, wan, daus. it's kinda " eh eksited la nak jumpa korang ! " haha. buka dekat kedai apetah namanye aku pon lupa. boleh tahan la sedapnye. not so bad. kire time lapar seua pon jadi sedap. tapi tomyam jela tak habes. yang lain oke licin. plusss pie belanje ayam golek siottt. tape tape pie kayooo, gaji 2k kire cool la. hewhew.
aku paling paling suka gambar ni. owh there is no me and daus. daus pegi solat rasanye. me? yang tukang amek gambar ni lah ! haha.

* hah amek kau sekali panjang entri aku taip sambil berlari lari tengok kuih dalam oven.

1 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

thn ni kite x buat kuih raye pun. x sempat ;(

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.