Thursday, September 06, 2012

Last Day.


salam. sedar tak sedar, sejuk panas lapar kenyang puasa raya semua rupanya dah 42 hari aku keje sini. cis perasaan rasa macam lama sangat je. rasa lama sebab 12 jam aku habeskan untuk mengadap orang ramai kat sini. memanglah kan. haha. hari ni hari terakhir aku buat full. it's not really cool keje bidang ni. nak dapat sales tuh susah sikit la. tapi takde la susah tapi susah jugak. eh cimi ni. mungkin sebab ni tempat baru mall baru. tapi ape yang menarik i know a lot of people oke. banyak sangat ragam ragam customer. actually baru aku tahu bukan semua sales assistant ni setakat spm. ade jugak yang ade diploma dan degree, ade jugak yang dah ade pelbagai pengalaman keje. ini pengalaman kerja aku yang ke 3 aku rasa dalam jarak masa yang jauh jauh dan bidang lain lain. i do love this place and i do love working even though it's so tired. cuma kekurangan tempat ni ialah tempat makan iaitu food court. yela bukan semua orang mampu nak makan dekat coffee bean, starbucks, old town and so on. tapi ape aku kesah sebab aku bawak lunch box hehari taw. 
hari ni pepagi lepas housekeeping, aku terus bukak photoshop. sebab semalam gatal tangan lukis kat kertas.
hari ni gatal tangan lukis kat pc. pakai mouse je pon sebab tuh senget benget. nak pakai mouse pen ke drawing pen ke memang ler aku tak mampu weh. dah bulan bulan tinggal lukis lukis ni. eleh padahal dulu pon aku lukis senget benget jugak kan. so let's introduce them. :)
it's kak intan the boss. she so kind. 
this is the sv, izzati. nampak je garang muka die tapi sebenarnye baik.
yang comel bersanggul ni fatin liyana. die sangat banyak bercakap. dari hari pertama sampai semalam last jumpa. haha. kalau ade die memang dengar je die cerita ape ape.

sebenarnya ade lagi sorang staff kat bsc tapi sebab aku tak penah jaga kedai situ so aku tak penah tengok pon muka budak tuh. =.=" dah dah cukup, kang meleret leret panjang pulak aku cerita. eh ade mase do visit the fb page https://www.facebook.com/JonasJodieStore and klik like. :)

* psstt: hari ni hari terakhir budak tuh nak tengok muka aku. haha.
* hepi birthday untuk adik laki aku.
* update dari pc dekat kedai.
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.