Wednesday, September 26, 2012

Tahun 3.


salam. dah lama gile tak membebel kat sini kan? bukan lama gile tapi memang lama pon. haha. sekarang ni bukak blog pon ikot mood. sejak balik melaka macam melampau sikit malas ni datang kuasai diri. semester baru dah 3 minggu start tapi mood study tak kesan lagi kat hati. 2 minggu lepas pegi kelas pon asyik lewat setengah jam. ish ish ni bukan pelajar contoh yer. semester ni aku ade 2 je paper final walaupon ambil 5 subject. tapi still tough jugak sebab ade subject bengkel 2. bengkel 2 ni dari A-Z semua kena buat sendiri oke. takde lecturer nak terang bagai semua tuh la. tuh aku rasa macam lemah je urat saraf badan. masa taklimat aku rasa macam zero knowledge sangat sangat. perghh. macam kambing masuk kandang rimau. eh betol ke? lebih kurang macam tuh la. tapi insyaAllah aku cuba yang terbaik. sekarang pon dah start banyak keje tapi tak tahu nak mula dari mana. tsk tsk. kalau la bole stop kan masa sekejap. hmm hmm.

* mood asyik nak swing je. pasaipa?
* bos maap website tak siap lagi. betul betul takde masa. :(

0 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.