Friday, September 28, 2012

Wedding Husna @ Classmate.


salam. ni 3 minggu lepas punya cerita. orang busy memang macam ni. 6 bulan sekali  baru bole update blog. tsk tsk. masa hari kejadian aku bertolak ke batu pahat dari kuala lumpur. perjalanan mengambil mase 4jam rasanye sebab masuk melaka saing dengan satu buah keta lagi pastu terus ikot lebuh amj. nak naik pengsan jugak la aku duduk dalam kete tuh. itu baru duduk belom tukang drive lagi. lepas sampai sana dapat lagi 1 kejutan. hah kejutannye jemputla tengok gambar tak sebebrapa ni.
yee yee aku sedar pipi aku makin gemok dan memenuhi frame gambar. =.=" safely arrived at batu pahat. singgah bp mall dulu sebab tunggu lagi 1 buah kete. dorang ni asal sempat je, boleh lagi tengok wayang pulak. =.=" eh bp mall ni besar jugak ye. aku tak penah sampai bp mall, tuh yang jakun sikit. haha. 
rumah pengantin perempuan dan hantaran.
bilik pengantin, pengantin dan the girlssss.
makan dulu sebab perot dah meronta ronta lapar tahap tak boleh bla dari dalam kete woi. 
tsk tsk.
hah hah ni la surpriseee nyeee. tetejut gegel aw. =.=" si gemok kesayangan datang jugak rupanye. hari tuh aku ajak pegi sini die bagi 1001 alasan. tetibe muncul depan mata. saje lewtew kan tapi tape lah dah awak da datang oke jugak. limapoloh saat lepas rindu. ekeke.
owner kereta cik missy dan encik driver yang tak bertauliah. tsk tsk. ngeri aku duduk dalam kete.
memasing amek berkat dari pasangan pengantin. haha. sape next?? 
the kpmim's yang hadir. :)

* nak tengok gambar lagi cerah ke? klik je kat gambar tuhhhh. :D saje letak watermark bersepah. haha.
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.