Eh? Cimi Dalam Paper Kosmo.


salam. hah terkejut tak terkejut tak? haha. semalam masa pukul 1 pagi macam tak percaya bila member yang keje dekat utusan melayu tag paper kosmo yang panas dari mesin dekat fb aku? eh? eh? serious eh masa tuh. kosmo 7 oktober 2012 mukasurat 56. macam mana perkara ni bole berlaku. pastu carik carik dalam folder gambar time konvo dan jumpa balik. yes gambar ni dari camera aku. sebiji gila tapi tade la sampai gila kan. oke memang sama sebijik. so dah tanya tanya tade pon antara kitorang yang sepah atau hantar atau bagi sesapa gambar ni dekat mana mana. serious tade. so bila pikir pikir mungkin masa hari kejadian tuh ade cameraman mara yang ambil picture ni kot. kot je la yang boleh kitorang conclusion kan. haha. tapi macam peh peh gua masuk paper beb. oke gua masuk iklan kpm tuh je. agaknye muka kitorang ade ciri muka pelajar cemerlang kot kan. dah lama graduate diploma dah nak habes degree dah pon. sangat kenangan masa. kenangan yang tak mungkin akan lupa. banyak kau punya "kot" cimi.
owh lagi satu, sesape yang belom masuk atau dapat memana kolej atau universiti. jangan la sedih. try apply kpm atau nama panjangnye kolej profesional mara ni. serious tak kan menyesal. rules mungkin macam budak sekolah yang duduk hostel tapi korang tak dibebani memana hutang pelajaran sebab sepenuhnya mara tanggung siap dapat elaun lagi. aku sendiri dapat rasa bertapa jauhnye beza masa aku diploma dengan degree. even though degree aku tak amek ape ape pinjaman tapi cost pembelajaran tak sama. sangat tak sama. masa diploma daftar tak sampai dua ratus tapi bila degree daftar sampai dua ribu. see? untung belajar dekat kpm ni. if korang dekan every semester, degree nanti mara support dekat oversea taw. aku tade la cermerlang sangat nak dekan sampai enam semester. kasi peluang orang lain pulak naik pentas. haha.

* masih berpikir dari mana datangnye gambar ni. hurm hurm.

4 comments:

Crew Fathi said...

wah... untung la depa.. haha.. ^_^

mia izzati said...

huhh misteri nihhhh hehe...takpe glam sket

Ana Farhana said...

kte rase...kita nmpak la.....:D

Farah Diyana said...

"aku tade la cermerlang sangat nak dekan sampai enam semester. kasi peluang orang lain pulak naik pentas. haha." <-- i like this.HAHA