Hajar Wedding.


salam. entri tertangguh tangguh. maaflah orang busy memang macam ni. walaupun tak banyak subject tapi project kemain banyak lagi oi. intro tak payah panjang panjang kang bukan ade sape nak bace ye dak. haha.

oke ini cerita tah bape minggu lepas pon tak ingat. haha. wedding hajar dan fadzil. perasan tak entri hadiah kat bawah tuh? hah tuh die nak bagi dekat dua orang ni ler. pewittt. 
yang ni gambar masa akad nikah. cantek kan kan? photographer die si jimat ni. nak tengok lebih lanjut bole ke fb beliau di sini. kalau rase ade berkenan boleh la tempah. hasil kerja si jimat ni menarik jugak. jangan lupa tempah awal sebab si jimat ni setiap minggu sibuk dengan event. sebut harga? tanya ler empunya badan sendiri takan aku pulak nak cite kat sini. haha.
yang ni pulak masa sanding. owh seriously aku suka lagi makeup mase nikah. nampak cantek sangat. masa sanding makeup nampak gelap. haih. tema dah cun dah biru putih. aku yang menyerlah dari pengantin kan kan. haha. amek berkat lewtew.
masa ni tengah tunggu pengantin photoshoot atas katil. hewhew. eh pengantin pompuan je. pengantin laki belom sampai lagi. btw congratz kak hajar dan husband. eh terpanggil kak pulak. silap patutnye puan hajar. semoga bahagia ke akhir hayat. aminnnn.

*gambar tak cukup besar ke? ape susah, klik je gambar tuh. haih.

1 comment:

syamimihaziqah said...

Si Jimat nama dia?
Unik. Hehe

Congrats Puan Hajar dan suami!