Friday, April 19, 2013

Fobia?


Assalamualaikum.

tahu tak aku macam ade satu fobia nak kembali ke masa lampau atau kenangan kenangan atau tempat lama ni. macam nak pegi jumpa balik kawan kawan sekolah exboipren crush crush kawan sepak terajang dekat tempat aku sekolah dulu. macam bila dorang buat reunion ke kenduri ke. adoi, berat kaki melangkah berat lagi memori yang memikul serta jantung yang berdegup. ape punya peribahasa la. senang cakap sebenarnya aku macam melarikan diri. yedak? sombong? manade aku sombong. padahal dah la contact number pon orang tade. bila orang mintak aku bagi satu ribu juta alasan. elak nanti kenduri tade orang nak datang sudah. haha. esok ye esok sorang lagi classmate perempuan yang akan berkahwin. sebab dulu aku amek mekanikal so classmate perempuan tak ramai ade 3 orang je. tahun lepas sorang dah kahwin aku tak pegi. ni sorang lagi pon aku tak pegi. esok lusa tulat sorang lagi tuh pon aku tak tahu la pegi ke tak. sebab rumah die kat kl je. kalau yang 2 orang tuh dekat jengka sana. ade jugak la alasan munasabah aku tak pegi. plus sibuk la kat melaka tahun akhir ni. ape la masalah aku ni. owh btw selamat pengantin baru kawan. 

*teringat lagi ayat kamu masa kamu call jemput datang sebulan yang lepas. cukup tersirat.

0 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.