Friday, April 19, 2013

Me as Bridesmaid.


dah lama sangat tak buat entri bergambar yedak? oke mari kita start, Assalamualaikum semua. end of last month ada sorang blogger merangkap kawan yang baru lepas kahwin. yes she ! mostly dunia blogger kenal la kot. kot? hihi. dan aku telah bertindak sebagai bridesmaid yang manis lagi comel gaya gaya ayu serta sopan gitu.
haruslah start dengan muka aku yang comel lagi ayu. hahaha over kau cimi angkat bakul. owh please please ini semua fake. fake sahaja tolong jangan percaya. camera trick dengan makeup je ni tetiba aku jadi comel ayu gedebak gedebuk macam ni. yang disebaliknya tak tengok pulak comot die macam mana. haha. aku dengan sara gerak awal pagi, still pengantin dalam preparation. makcik makcik tengah buat khatam Quran. ramai jugak yang datang dan tugas aku sebagai bridesmaid adalah senyum sambil mengiringi pengantin. ececeh. hah hah just enjoy the picture with a few caption. 
pengantin irfan dan intan masa malam nikah dan yang bawahnya hadiah dari aku dengan sara, last minit tempah malam sabtu tu. wuuu tak dapat nak design lagi cantek.
beautiful bridesmaid in the line. be careful when choosing, some of them are married !
mereka mereka yang hadir yang sempat bergambar. ade blogger, ade kawan kawan intan yang aku biasa jumpa dan ramai la. see aku dah siap letak nama dah kat gambar tak payah jenuh nak mention kan. bijak cimi ni. eh kalau tak nampak tuh klik je gambar kasi zoom.
who's next? rahsia! btw, selamat pengantin baru again sebab minggu ni rumah pihak lelaki pulak kan kan. lepas tu jangan lupa tolong basuh periuk ye. haha. semoga korang bahagia hingga ke Jannah. Amin.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.