Housemates.


Assalamualaikum.

Almost a month kan tak update. So hari ni update sekali package oke tak? Haha. Well well, last month memang busy gila, tapi takde la bermaksud this month tak busy. Busy jugak but still I got time on writing here. Sebab bulan lepas kan nak prepare untuk presentation PSM lagi then final exam lagi. Killer subject pulak tu sampai bila habes jawab keluar dewan rasa macam dan macam ntah la. Confident level tinggi dah, expectation pon sama jugak tapi result tak memberangsangkan betul. Cis. Tapi alhamdulillah aku dah usaha terbaik dan alhamdulillah takde yang fail or repeat or seangkatan dengannya. Walaupun aku ade skip satu project tak buat. Kekeke. Lepas je habes paper terakhir terus pegi lepak makan sebab memasing dah kebulur, satu hari tak makan weh. Cadangnya nak makan windmill but then windmill tutup awal, start desert dengan tutti fruitti dulu baru pegi oldtown makan berat pulak. Dah kenyang perut memasing sambung pulak karaoke atas oldtown.
Semalam karaoke dah sampai pagi duk melayan housemate, pastu pagi buta bangun pulak sebab nak pegi kutip buat durian kat dusun. Tudia sekarang kan musim durian. Tu yang housemate ajak pegi kutip. Memang gila makan durian je la minggu tu. Breakfast durian, lunch durian, dinner durian, supper pon durian. Nampak tak penangan durian kat situ. Lepas tu mula la bila malam je badan panas. Kena tido depan kipas kan. Kekeke. Balik rumah ayah offer durian pon aku dah tak heran. 
Tenkiu housemate untuk hari yang indah. :)

1 comment:

tyka chou said...

bak sini durian tu kat aku