Tuesday, July 02, 2013

Wedding Heidi.


Assalamualaikum.

Dah seminggu lepas wedding heidi baru dapat update. 16hb belah perempuan 22hb belah lelaki, kami yang dari melaka ni sepakat pegi 22hb memandangkan dah habes exam plus yang 22hb special invitation kan. So kitorang 1 kereta 5 orang dari melaka then dari muar 1 kereta. Biase ler untuk penjimatan kena la carpool. So kitorang konvoi ler berdua di atas highway. Haha. Wedding berlangsung dekat restoran Al Rawsha. Ini engineer punya wedding harus la tempat makan pon sedap gilo yedak. 
Start dengan gambar aku dan sara yang mengedik depan rumah. Poyo poyo posing ala princess dengan kain flowy kan. Tunggu bebudak laki ni la, lambat sangat bersiap mengalahkan perempuan. Ish. Ada la sejam lepas kitorang siap baru la dorang sampai. Cair mekap I nok.
Masa ni dah sampai tempat yang dituju tapi masih awal dalam pukul 6 kot so kitorang pegi la lepak minum sebab memasing macam dah kebulur sangat sampai boleh migrain. Isi perut dulu dengan roti telur dan lempeng pisang. Dapat kat intan dan irfan dorang makan bihun sup kot, yang si capeng lak laksa terus. Haha.
Kenyang perut telan nasi arab, it's time to camwhore with groom and bride ! Ohyeah ! Dari kiri atas eyka, intan, eny, aku, zai the bride, heidi the groom, capeng, sara, tyka, asfz. Dari kiri bawah ipan, boy, nawi dan kawan eny ni aku lupa lak nama dia. Congratz both of you. May all your day full of happiness dan bahagia hingga Jannah. Aku macam rasa nak tapau sebab banyak lagi lebih kat meja kitorang tapi lupa pulak bawak bekal. Owh btw thanks kuntum untuk jamuan makan yang sedap itu. Next time dapat baby boleh la kau buat doa selamat kat situ ye. Hihi.

0 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.