Sunday, October 06, 2013

Tahniah Pada Diri.


Assalamualaikum.

Alhamdulillah syukur sangat, lepas dapat call dari pihak prestariang a few weeks before the event. Mula tu macam ragu-ragu nak pergi but then atas nasihat lecturer yang pernah mengajar tu why not I met the people outside my world. Sampai aku ada tanya silly question dekat Tengku Nilam tu. Aiseh malu betol. So I attended the event with my beloved mom and dad. 
So many people congratulated me after the event. Padahal tak kenal pun semua orang kat situ. Rasa macam omaigad senyum sampai telinga tak boleh berhenti oke. Haha. Btw thanks to prestariang and compTIA for this enjoyment moment. Thanks for the cheque, awards and certificates. Thanks for people who congratulated me on that day. Congrats to another two student and all the university.

Toodlessss!

1 Comments:

syamimihaziqah said... [Reply to comment]

Event apa ni kak? Tak tau apa2 tapi nak wish congrats jugak. Hehe
Congrats!

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.