Hidup.


Assalamualaikum.

Lorh kali ni memang lama tak update. Teringat nak update tapi malas tahap nak taip pon tekan satu satu. Hihi. Dah dekat sebulan habis praktikal dan sekarang sesi job hunting sambil streaming drama korea. Cool gila la life macam ni. Tapi aku rasa lagi better masa time belajar. More fun. Makan tido streaming online setiap hari kat rumah boleh tahan bosan jugak. Memang rutin sangat. Ni dah start dengar cik puan besar dengan tuan besar membebel. Job application dah berpuluh-puluh hantar tapi tak ada yang sudi panggil kerja. Seriously? Aku syak kelayakan dan experience tu kurang kot. Kot je la. Mintak kerja cikai cikai pon orang tak nak ambil dah kenapa. Or rezeki belom sampai lagi kang. Ke nak suruh aku pergi sambung master pulak? Well why not kan kan?

Toodlessss~

No comments: