Worst.


Assalamualaikum.

Semalam worst day aku kot. Memang the worst day sangat dengan tak sempat makan dengan busy dengan mana nak settle stagging 14 switches untuk hospital seri manjung, mana nak configure 5 AP lagi, mana nak kejar QA nak datang check, mana nak print document tah berapa kali print tah, mana nak packing balik barang tu sebab hari ni nak pergi deliver semua barang tu campur dengan emosi yang tak berapa stabil. Tsk tsk. Thanks miera memahami sebab aku ulang alik toilet banyak kali, sebab kalah dengan perasaan sendiri, sebab tak boleh nak concentrate, sebab korang terpaksa double check equipment tu. But then kau buat aku busy so that I won't be thinking too much. First and last personal dan kerja bercampur aduk macam ni. Please don't happened again. Please cimi. You are strong enough to handle everything although you have to fake your smile. 
*lempang pipi sendiri*
T__T

Toodles.

No comments: