Wednesday, June 03, 2015

Sudah 4 Bulan.


Assalamualaikum.

Nah it's has been 4 months since my last post. Haih. Too busy. With working and my messy life. Rasa macam nak terus tutup blog ni. Banyak sangat past things, the memories that remind me to what I've done. Serius dah pikir panjang tapi tetiba rasa sayang. I start writing with entah apa-apa punya post. Ayat mengarut tahun 2009, muda lagi kan masa tu. Eh muda sangat la. Bila baca balik rasa macam eh kau ni cimi macam orang tak lulus bahasa melayu ayat tunggang langgang je. Rasa eii annoying dengan writing sendiri. Boleh muntah hijau tau. Hmm. Should I or should not? Close it..

Toodles.

1 Comments:

Norain Omar said... [Reply to comment]

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.